willpower VAHW 2

De situatie in Europa en de spanningen in het Midden-Oosten zorgen voor veel onrust in Amsterdam. De demonstraties en incidenten ten gevolge hiervan heeft een aantal burgers doen besluiten zich met één krachtige Amsterdamse stem uit te spreken tegen verdeeldheid en voor de kernwaarden van deze stad en haar burgers: verbondenheid, diversiteit en vrijheid.

Wij, de wilskrachtige burgers van Amsterdam, zijn overtuigd van de kracht van verbindingen leggen als het beste wapen om verdeeldheid en onrust tegen te gaan. Graag nodigen wij u uit voor de conferentie “Willpower of Amsterdam 2015”. Dit eendaagse evenement vindt plaats op woensdag 18 februari 2015 in het WOW Hotel te Amsterdam. Onder de deelnemers zullen aanwezig zijn: Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, Minister van SZW Lodewijk Asscher, Wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit Simone Kukenheim en voorzitter van het College van procureurs-generaal bij het Openbaar Ministerie Herman Bolhaar.

Met deze conferentie willen wij als burgers van Amsterdam laten zien hoe krachtig onze wilskracht is in tijden waarin wij als Amsterdammers onderwerp zijn geworden van polarisatie en terreur. De conferentie is een middel om de centrale boodschap van tolerantie en verzoening verder te verspreiden. Een start van nieuwe initiatieven, nieuwe krachten en nieuwe verbindingen!

Wij hopen u op 18 februari te mogen ontvangen.

 

Voor meer informatie kijk op de website:  www.willpoweramsterdam.nl

 

Share